familjenkellgren

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av sophi kellgren - 7 mars 2010 21:00

Jahapp, söndag kväll. justin busar i sitt rum, tydligen något med en skruvmejsel hörde jag precis.


Justin sov som sagt var till 11:40 idag. mys unge. fick väcka han lite försiktigt med pussar till slut, så han inte sov bort hela dagen.


sedan skulle vi göra en super stor grej, vi skulle åka buss till slite, första gången för justin, han klädde på sig alla kläder sen gick vi till busskuren, han trallade och höll mig i handen hela vägen. vi gick i god tid för att inte behöva stressa och fick stå i busskuren i 15 minuter. han stod som ett ljus och väntade på bussen och var så stolt och duktig hela tiden. när väl bussen kom, såg vi hur den svängde in på brandstationen istället. tydligen måste bussen varit tom så idiot chauffören pakerade direkt istället för att köra till slutstationen som var slite pressbyrån.

en mycket besviken justin fick promenera hem igen. som tur var ringde faster anna och ville komma och hälsa på, så det blev lite lycka igen! och så såg vi ett flygplan , så det blev nya samtalsämnet på vägen hem. plus att vi stannade och pratade med grann tantens hund som så gärna ville hälsa vid staketet. och justin blev lycklig igen.

Men tacka vet jag att det finns bättre busschaufförer än den idioten som måste ha kört 61ans tur idag! fy vilken glädjedödare för justin!


Folk läser men kommenterar aldrig. om man inte skriver någonting som retar upp människor. för då kommenteras det hej vilt.



Och igår såg vi melodifestivalen vid mormor och morfar.

justin rockade loss som en dåre till alla låtar. även när det inte var låtar. hoppas något kort blev bra. fast han var ju ball nog och skulle ha sin mössa på, stickad. genomsvettig och överlycklig. snygg liten sork!

fast han råkade ta sönder mormors älsklings ljusstake med en sopkvast när han spelade bandy. men hoppas lagningen håller :)

trevligt var det i alla fall, att slippa sitta ensam hemma en lördag.


Lysklig och älskad. och älskar min man mer än någonting annat!

det är i alla fall någonting som retar en del.


alla ni andra glada och trevliga människor. ha en underbar kväll och en skön ny vecka =)



Ovido - Quiz & Flashcards