familjenkellgren

Alla inlägg den 13 februari 2010

Av sophi kellgren - 13 februari 2010 22:36

skall passa på att skriva lite innan justin skall lägga sig. sen kväll ikväll. men han har sovit länge imorse. och ledig imorgon så då får det gå an. så länge han är snäll och go får han allt vara uppe och se film.

just nu har han bäddat in täcket och kudden i sin säng igen, efter en raid på soffan.

kom nyss hem från jobbet och pappa ser på os medans justin ser på lillefot.


idag har vi även hjälpt tora och thomas att flytta till sin nya lägenhet, så jag hoppas verkligen dem kommer att trivas där. det kommer i varje fall bli riktigt fint när tora gjort klart alla sina drömmar.


imorgon är det alla hjärtans dag, och det blir väl inget speciellt firande i och med det, eftersom vi jobbar som vanligt. men vi har ju samtidigt kärleksfulla stunder dagligen, och dem är väl bra mycket viktigare än en specifik utmämnd dag?


Justin sov vid farmor och farfar igår natt och joakim var på whiskey prövning med lasse. och syllas man. (en av justins 2 favoriter på dagis just nu.)


han fick även träffa en till av hans favvisar idag. så han var helt extas.

plus att han försökte impa på manne och elin, det gick inge vidare. men han gjorde sitt ytterste och körde hundtricket. (låg ner på rygg med benen upp i luften etc.)

haha goa lilla unge.

thomas tog även ett snabbmått med hans måttband och såg att justin tydligen var 95 cm lång. får nog ta och kolla ordentligt hemma n ågon dag.

för lång det är han. sötnosen.


Nej som sagt, nu skall justin i säng och vi ha lite egen tid innan sängen hägrar.


var förresten på stan igår och handlade lite kläder med mor min,

hittade lite kap kan man säga.


bjuder på en bild på mitt hjärta, nu i hjärtans dag rappet.

Finaste, snyggaste och underbaraste i min värld!

  

Ovido - Quiz & Flashcards